Meşelik İlkokulu

WEB https://milasmeselikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Meşelik Köyü Milas/Muğla
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Mahallemizden hem Bodrum´a hem de Milasa dolmuş kalmaktadır. Öğretmenler Meşelik Mahallesi, Milas ve çoğunlukla Mumcular Mahallesinde ikamet etmektedir.
Ulaşım : Milas-Bodrum yolu 27.km
Yerleşim Yeri : Mahallemiz Milas-Bodrum ilçelerinin ortasındadır. Toplu taşıma araçlarıyla bu iki ilçeye kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl:95 km İlçe:27 km
Kontenjan Bilgileri :